Sampaike sudah tak bole telan susu tepung apa pon..

Mommies.. msti ramai yg mcm kte jgk kan.. tlg sarankan susu apaa lg utk diminum? Susu2 ibu smua da cuba, tak bole telan.. susu tpung biasa minum mse sblm pregnant pon tak jgk bole.. sus kambing tak jgk.. smua tndg kua balik.. tlg sarankan.. susu apaa lg yg mgkn sis bole cuba.. kok bole kene ngn tekak.. tak kua balik.. 😁😁😁

5 Balas

sy sbelum ni suka mnum susu fresh lgi ii goodday, since preggy dh x bole mnum loya sngat. suami ada belikn sy susu anmum materna, mula ii ok 3 4hri lepastu rasa x sesuai sebab buat loya nk muntah blik. awk dh try ke susu hl kotak merah, mne ii mommy yg x bole mnum susu pregnant hl kotak merah paling bgus

2y ago

haaa.. mmg bru try laa ni susu HL tu... sbb UHT kan.. wt mse ni.. ni laa yg bole telan.. hope bia laa smpai bila2 bole.. tak larat nk tuka2 susu daa.. huu

Sama la saya, skrg susu yang lalu susu coklat la pulak, tu je boleh telan. minum seteguk dua je, takut gula pulak😢

misi suh sy beli susu tpung fernleaf @ everyday sis..die kata x semestiny mnum susu khas untk ibu hamil

2y ago

klu blh mnum yg tu pn kire ok dh awk..jaga diri jgn bg hb low je..klu hb low naya kena ccuk infrom..sakit 8 kali ccuk..serik dh

Susu kotak pun boleh ja mnum sis . Janji tngok yg kurang gula . Tak mnum susu tepung pun takda masalah ☺️

2y ago

haaa skrg minum susu uht.. yg marigold tu..

Dah cuba plant based milk? Contoh nya; Susu soya, Susu Oat, Susu Almond? Mgkin sesuai dgn sis?

2y ago

cuba da.. but dpt skali minum jee.. skrg just bole telan susu UHT