Susu ibu mengandung

Hi mommoes just nk share susu materna yg sy da cuba ANMUM - ramai x galakkan sbb takut gdm.. Jdi sy x cuba. ENFAMAMA coklat - SEDAP tp nurse x galak kn mnum perisa coklat sbb coklat menghalang penyerapan zat besi kata nya. SIMILAC MOM - TAK SDAP n berketul ketul bila bancuh.. Xtau la sy slah bncuh ke apa.. Pkai air pnas ke suam ke ttap berketul. FRISOMUM GOLD - SEDAP n sy akan mnum susu friso lg smpai bersalin.. Smbil2 tu sy mnum fresh milk kotak jgak sbb kne mnum 2 gelas susu shri kn..

2 Balas

sy minum OMB ni je pn 🤗 kalau berminat boleh pm www.wasap.my/60129876070/omb

smge dpmdhkan ye sis aminnn