Susu utk ibu hamil

Susu apa yang elok utk ibu hamil? Selain enfamama. Tekak saya tk boleh terima susu tu

13 Balas

elok kalau dpt minum susu utk ibu hamil tapi tengok keserasian dulu. mcm saya mula2 pregnant check kat private clinic, dr ada bagi 2 jenis sample susu tapi sygnya saya x dpt minum. skrg saya minum susu dutch lady & nespray aje sebab susu2 lain x dpt ditelan

Saya minum Anmum Coklat utk pagi tapi kalau malam minum Promama vanilla.. Susu ta terasa sngt so boleh terima tekak.. Tmbh pula utk susu promama ada kdungan asid folic n Anmum pula ta terlalu manis kdungan gula kurang..

sy minum anmum ..ad org ckp tk dgalakkn sbb manis ..tp sy minum je sbb adk bradik kk.ipar semua minum anmum alhamdulillah ok je ..

Mula minum enfamama. Cirit birit. Lepas tu minum HL warna merah tu. Pastu skrg minum susu tepung everyday tu.

Anmum? Ada perisa coklat. Ataupun minum susu fernleaf ke, ducthlady ke okay jugak.. Nestle pun okay

Saya suggest fresh milk dari Farm Fresh. Susu tu mmg pure milk jadi dia takde gula tambahan.

sy minum similac sbb kurang manis. enfamama n anmum sy xboleh minum.. bg sy manis sgt.

susu lazz perisa kurma .. Alhamdulillah stkat mengndung ni HB sentiasa cntik

Saya memula minum anmum pastu everyday. Kalini minum susu kotak je. Nestle

Minum HL je .. apa2 susu pun boleh. Cause all milk is good ..