Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

saya bru nk mkn nie hari kedua hb sy rendah sbb sy mnum green tea untuk kawal gdm sy tpi effect ke hb pulak klu sy mnum green tea pg n lpas 2 jam bru mkn zincofer bleh x msih tergangu jugak ke hb sbb green tea bgus sgt untuk gdm dan sy cuma minum secawan sehari