Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

Mkn masa nak tdo. Saya dulu mula2 dpt mmg tak boleh mkn waktu siang. Lps tu sy mkn masa nak tdo baru ok. Masuk 28w cuba mkn waktu siang. Alhamdulillah ok. Tapi sy mkn ubat ni lps breakfast. Bagi perut kenyang dulu.