Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️sy mkn dgn air limau perah + air msk, sy tido dlu, nnti bgun kencing mcm pkul 2-5 am tu sy mkn ubt n smbung tido, xde la muntah, sbb klo mkn time nk tido tu mesti muntah sbb sy jenis susah tido bukn letk kepala kt bntl trus lena🤣