Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

saya memang tak boleh makan zincofer..bila makan,jadi pening, pedih ulu hati,saya pulak ada gastrik,lagi rasa pedih tak tahu nak cakap,masa tu hb 10.7 je...last doktor suruh ambil iberet, alhamdulillah sesuai...