Shopping barang baby

Bila mommies semua start beli barang baby? Is 14 weeks still early? Usually berapa bulan baru start? Ada orang tua cakap beli barang baby awal tak elok. Tapi kalau beli sekali banyak, duit tu rasa macam air pula. Barang pertama yang mommies beli dulu apa? Cuba share sikit hehe

34 Balas

Beli ikut budget kita sis Sy start beli masa 5 bulan, beli sikit2 Klu nak tunggu 7@8 bulan utk beli serentak..X mampu sy sis.. mau x makan bulan tu 😂😂 Bila beli skit2 x la rasa berat sgt