Beli Barang Baby, Now 17w1d

Haii mummys, start dr berapa bulan ya kita dh boleh stat beli barang baby? Sy ingat nak beli sikit² dulu spye tak rasa sngt duit keluar ? #firstmom

3 Balas

Saya start beli barang baby sikit sikit start 3rd trimester.tapi if sis nak awal pun ikut sis lah. Saya pun beli sikit2 sebelum nak gave birth dah settle semua brg baby tak rasa terbeban pun sbb dh beli sikit2

9mo ago

Post ni dah 3 tahun lepas sis

Selalu memang slow-slow beli barang. Tengok-tengok dulu, cari produk terbaik.

7Bulan