Shopping barang baby

Bila mommies semua start beli barang baby? Is 14 weeks still early? Usually berapa bulan baru start? Ada orang tua cakap beli barang baby awal tak elok. Tapi kalau beli sekali banyak, duit tu rasa macam air pula. Barang pertama yang mommies beli dulu apa? Cuba share sikit hehe

34 Balas

Sy start beli mse 5 bulan. Mse tu beli baju + lampin dgn barut je dlu. Then mse 6 bulan beli hampir 70% lengkap. nanti bebila ingat nak cari lagi barang yang lain bagi lengkap.