Syukur Buat Persiapan Awal

. Bila keadaan mcm ni rasa syukur sgt2 sbb Allah gerakkn hati spya beli awal2 persiapan baby dri awal2 pregnant aritu lgi.. Masa tu beli pun sorok2, xnk member2 tau.. Sbb nti kena kecam sbb awal sgt beli brg2 baby.. Kononnya excited sgt nti apa2 jdi mulalah mnyesal.. . Tapi excited tu mmglh ada, cuma sy beli awal bkn sbb utama yg tu.. Tapi sbb pkir pendapatan mniaga kecik2 x mnentu,, Jdi ada sikit2, bel] sikit2 smpi lengkap.. Nti dh hujung2 bln, perut dh mak]n besar dh x larat sgt nk g shopping brg2 baby.. Pastu hujung2 bln nti nk kumpul duit utk bersalin & confinement lgi kn.. Semua tu duit.. Klu time tu nk beli brg lgi nk kumpul utk bersalin lgi.. Mmg x sempatlh.. . Allah tu sebaik2 perancang & penentu.. Dgn musim tgh kalut dgn penyakit lgi skrg.. Nk beli2 brg runcit pn pyah apatah lgi nk beli brg2 baby.. Sekurg2nya sy dh lengkap semua tu.. Kandungan pn dh masuk 6bln skrg.. Semoga urusan kita semua dipermudahkn.. Amiinn2 YRA.. ??

Syukur Buat Persiapan Awal
20 Balas

Aamiin semoga dpemudahkn segalanye.sy pn awl2 dah beli skit2 ,Alhamdulillah hampir lengkap dah..