31wks baru sebok nk selongkar baju2 ank yg lepas nk kena pack utk ‘short vacay’ nti🤣

Ibu yg dh hujung2 tgu masa nk pop tu dh siap packing brg ke belum? Ni pun kira dh lambat nk pack 😅 masa anak2 sblum ni bkn main awal lg pack nya.. nti tgl nk beli baju baru baby sikit, pampers dia dgn kita & set bersalin. Selamat hari raya aidiladha semua.. moga semua dpermudahkan urusan bersalin nti😘

1 Balas

Owh dh pack ya.. best2..sy belum lg ..☺️ Dok risau kene GDM plk ni..

2y ago

Sy pun blom pack sis, risau lah tgok org dah pack, tp risau je lebih pack nya tak sy ni🤣