Beli barang bayi

Hi , saya dh 8 bulan skrg dh baru start beli brg baby , tpi mak mertua kata dia kecik hati sbb sye beli brg baby awal . Saya pun tktau lah nk kata mcm mne sebabnya last week pun sye dh warded untuk highbp , hmm sye tktau lah nk kata ape mmg lah salah saya dan suami sbb dh beli carseat semua . Saya guna subsidi tu beli carseat dan terus pasang bukan sebab excited tpi tkde tempt nk letak kt bilik ni kecik . Letak kt bilik stu lagi jdi sarang tikus risau kene tebuk dan jadi rumah tikus mcm brg2 lain .

2 Balas

Takpa, sis slowtalk baik² dgn mak mertua sis. Minta maaf, pandang mata dia. Dan terangkan hal sebenar, inshaallah.. dia akan faham. Org tua ni memg hati dia mudah sensitif. Kita memg perlu pandai ambil hati. Perlu pandai pujuk cairkan hati dia.

sy 8bulan mmg da sedia brg² baby. klu tgu 9bulan takut sarat mengandung. dah xlarat nak shopping ☺