Rasa serba Salah

Skdr nak meluah je..sy teringin sgt nk buat details scan baby tpi rsa serba slh nk ckp dgn suami..lgi pun gji suami pun hnya cukup²..mna lgi nk simpan duit utk beli brng baby brg pntng byr bil hsptil nti..doakn baby sy ye smoga bby sy siht² je kt dlm kndungn tnpa mslh apa² dn semoga Allah murahkn lgi rezeki kita semua.. Aamiin3 ya mujib...😌♥️

8 Balas

kalau puan nk buat details scan..puan try search nama klnik yg puan nk pergi.wassap or msj dorang dkt fb or ig ke jika klnik ada fb n ig tanya ada tak harga promotion utk details scan?? ....slalu stiap klnik kdg2 akan buat promotion...ms sy dlu nk buat details scan dr harga dkt seratus..boleh dpt lg murah dr tu bila ada harga promotion...tp kena rajin survey...nnti bila dh tw harga boleh kumpl2 duit sikit tuk buat details scan...mg dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib .

its okay, sabar ye, details scan hanya akan lebih merisaukan parents kalau dpt detect apa2 yang x normal, sbb parents pun xdpt nak bantu baby, selagi x bersalin, so simpan duit utk kegunaan after baby dah lahir lagi penting

in shaa Allah aamiin aamiin🤲si ibu mesti sentiasa jaga emosi , ckp dkt baby 😊kalau ibu dia kuat , baby pun kuat .. rezeki sentiasa ada , in shaa Allah ada rezeki sis leh buat detail scan 😘

detail scan nk murah boleh search sonobee. around 88 je weekdays. dh tau hrga, boleh kumpul dulu sikit kalau baru lgi lh dl. 3 4 bulan. nnti msuk 20w ke 25w boleh pg buat.

kita sama sis..skg da 29 week da.msh x dpt wt detail scan jgk sbb faktor ekonomi suami..yg penting,jgn putus doa yg baik2.insyAllah..

Cuba follow klinik syifa, tiap2 minggu dia ad buat promo utk detail scan rm100 je, detail scan pon jelass gila puas hati

semoga murah rezeki sis, dipermudah dan baby sehat2 saja 🤲

🤲🌻