Zincofer

Biasa makan zincofer malam sebelum tidur. Lepastu hb asyik low. Nurse sarankan makan zincofer waktu pagi sebelum breakfast, pastu rasa macam loya je tekak ni nak muntah. Kalau makan malam sebelum tidur, takde pulak rasa nak muntah. Hm

9 Balas

Makan pun still kena jaga walaupun kita makan zincofer.. Amik sayuran tambah darah lebih sikit.. So, jagalah makan.. Jangan amik junkfood ke asam ke.. InshaAllah xdak masalah