Makan zincofer muntah

Hi ibu2 comel semua! Nak tanya ada tak mana2 ibu yang makan zincofer dia akan muntah? I baru start makan. Doc suruh makan before breakfast so i makan tp 15 minit lepas makan i rasa loya dan mmg muntah. Oh sepanjang pregnant mmg takde alahan Ada apa2 tips tak? Next appointment bulan depan pulak. So nak kene cont habiskan jugak ubat ni #firstbaby #advicepls

Makan zincofer muntah
1 Balas

sama la saya pun xngam dgn ubat ni 3biji ja try mmg confirm keluar semula slera mkn hilang serta merta then stop tingglkn ubt tu just truskn dgn folic acid mnum susu mcm biasa.. next checkup bru2 ni alhmdulilah smua still okey nurse tukar dgn ubat lain yg 4jenis tu bru sesuai dgn saya 😌

3y ago

Tq2 info membantu sangat. Itulah nak teruskan mcm terseksa sangat nak sampai ke bulan depan