Sekadar lepas geram?

betul2 buat aku marah tp xde la tunjuk depan2..nanti bergaduh pula duduk da lah serumah ? kang yg sakit mak mertua pulak..xnk la mcm tu kan.. nk cerita anak dia memang la badan dia semangat semua ada la melayan anak dia tu, tp apa yg berlaku harinie bukan la salah anak aku..kau sebagai emak tau anak da la lasak jalan sana jalan sini,pandai pula berebut mainan anak aku, anak aku xde usik anak kau td,anak kau yg jalan sana sini smpai terhantuk kt kabinet tv pastu terlentang ke bawah apa lagi bedegup kepala ank kau, yg kau boleh dudk releks kt kerusi da jatuh terlentang anak baru bergegas nk dukung ank pastu salah kan pulak anak aku yg buat ade ke die tolak ank kau tu.. hish panas lak hati aku, nasib aku berdiam je kalau x kita xtegur sapa ?

2 Balas

Hurm.. sis mmg tggl skali ngn mrtua ke? Biasa org kata lepas kwen better tggl sndri.. supaya blh elak kejadian mcmni la dr berlaku.. ke sis g visit kejadian ni brlaku mcmtu? Hew3..

Sbab tu mak sy ckp kalau dah kwin nnti btter ada rmah sndiri..tkut brgduh dgn org rmah...