Apa yg patut aku lakukan...

Aku isteri berkahwin da 7 thn dan msih xde anak... Sunyi memg sunyi... Aku je yg berusaha tp suami mmmm.... Kmi jrg lakukan hubungnan kelamin 6 bln skali smpai aku 1 masa mcm xda mood nak bersama... Aku byk kali bgtahu suami aku kdg2 sunyi, aku jgl ada nfsu aku menderita... Tp dia ckp dia lth kje... Aku pn xfhm aku rsa dia cm xde nfsu ngn aku... Kmi mcm kwn2... Aku pn smpai xde nfsu sbb aku jd benci nk bersama ngn hb... Ye la nma ada suami... Tp aku jrg bersama so fhm2 la... Kdg2 puaskan nfsu sendri mcm mna.... Sedih sgtt...... Org nmpak aku hepy.. Tp Allah saja yg tahu.... Aku xbgtu spa2 termasuk mak ngn Ayah aku... Aku msih nk jga aib suami... Tp dlm 2 bln ni mcm mna ex bf aku di fb.... Kmi memg lma da xcontact rsa dekt 9 thn jgk la.... Da slu ber wsap... Aku mcm syg ngn ex bf aku.. Aku mcm nk bina hidup baru ngn ex bf.... Ye la spa bla aku nk menderita mcm ni... Aku memg btol2 xsnggup... Aku nk tya pendpt... Apa yg ptt aku buat.... Salah ka aku....

2 Balas

Lebih akak jangan dehaka suami. Jangan robohkan mahligai Yang dibina. Cuba main emosi dgn hubby tentang Hubungan seks Yang dimahukan Beliau. Kalau tiada pilihan, akak onani sendirian sementara menunggu dia Bersedia.

9mo ago

agreed with you.

.. kesianyaa sis..