Makan manis

Betul ke kalau suka makan manis dapat baby girl?

19 Balas

Saya suka makan & minum manis. Baby boy ☺️ tp kena control sbb gdm on diet 🤣

2y ago

sy ingt klau baby girl je ska mkn manis..upe boy pun ada ska mkn manis ye wktu mgndung

saya suka makan manis,masa cek baby girl sekali bersalin baby boy🤣🤣

2y ago

klau scan baby girl klua brkemgkinan boleh jd boy, mgkin tettup msa scan ..tp klau scan baby boy blom tntu kua jd girl btol x?

Saya suka mkanan manis..xsuka buah msam2..dpt bby boy...

sy sepanjang pregnant suka makan manis.. dapat baby boy ☺

2y ago

tu lahhh.. tak tentu jugak kan kdg2 😅

Tak jugak. Ank sy first boy kuat jugak sy mkn manis 😂

2y ago

oyeke..x boleh caya sgt la klau kta kuat mkn manis nie dpt baby girl

Ank 1st dgn 2nd saya suka makan manis, dua² girl 😊

2y ago

ntah2 lps nie ska mkn MSM plak ank boy ..ank first sy ska mkn msm2 je. boy.

Sy tksuka masin suka mnis scan nmpk betul boy

2y ago

alamak..sy nie mgndung nie kuat mkn manis je tp tue ari scan katanya boy ..sy ingt girl ..

kebanyakan gitu bund.

takjuge