baby girl

Ada x mommy sini yg dah anak girl,kalau anak girl memang suka makan yg manis² ke? @ Baby boy pun suka manis² .... boleh kongsi ke

2 Balas

anak ke2 - girl suka makan nenas mentah & air kelapa. hari2 kena makan anak ke3 - girl juga entahla suka makan apa sebab mabuk & gastrik on off sampai nak bersalin. Alhamdulillah both healthy children yg sulong boy paling kuat saya makan manis time pregnant. ice cream sebekas boleh habis sorg sekali hadap😁

Ank sy both girls, mmg suka mkn manis. Kencing manis dibuatnya 😂

5y ago

Ye ke...selain tu simptom² nya selain mkn manis²😚