Betul atau hanya kebetulan ?

Betul ke orang cakap kalau suka makan makanan masam tu tanda anak laki. Kalau suka makan manis tu anak prempuan ?

4 Balas

Pengalaman sy pula masa pregnant anak2 lelaki memang sy mengidam buah pelam yg masam2 tu, tak suka manis2 sgt pun. Tapi mengandung yg kali ni tak minat pula makan masam2 😅 tapi baby yg kali ni belum boleh tgk jantina lagi sebab baru nak masuk 4bulan. Tgklah nanti mcm mana bila dah boleh scan jantina nnt baru boleh tau baby girl ke atau baby boy hihi..

tak betul. saya 1 laki 3 perempuan . sama je semua. tak suka masam².. manis² je

Saya masam pun xsuka, manis pun xsuka .. So xtahu laa hahahaha .. #firstbaby

Mitos je sis. Kalau betul pun kebetulan je