Betul ke Suka makanan manis dpt baby girl?

Betul atau mitos ye?

14 Balas

Saya dari sejak awal preg, sampai 26week, Air manis je minum nya. rasa lega tekak kalau dpt air manis. Pegi scan baby boy😂. Lepasni kene kurangkan air manis sebab nak amek darah utk kencing manis. Takot pulak sangkut. Dah satu hal

4y ago

tulah tu, Hehehe musim panas nak saja minum air manis, Skrg ni dah pelan2 stop minum air manis, takot sangkut pulak nanti

Kebetulan kot.. Saya suke makan makanan yg manis2.. Dr awl preggy.. Smpai nk bersalin.. Tau2 keluar gegurl.. Mmg teringin pun nak anak prmpuan.. Kebetulan jugak.. Masa pregnant anak lelaki.. Suke masam2..

4y ago

InsyaAllah.. Aminnn... ☺️

Saya suka masam, keluar baby boy. Sekarang baby yang sambung suka makan masam2 buah orange semua dia telan 😂

4y ago

Hehehe comel jeee sis

Tak betul.... Saya suka benda manis... Scan3 baby boy... Hehehehehe... Tak semestinya suka manis baby girl kan

4y ago

Hehe betul juga tu sis

sy suka bnda manis masa awal trim pertama. keluar girl. tp hujung2 suka masin pulak.

4y ago

Wahhh alhmdllh hope sy dpt girl juga

Kebetulan je kot tu ,sye 2 girl .. Xmnat mnis pn cme biase2 je

Kalau mcm tu saye xnk mkn manis2 lah , nk baby boy heheh😂

4y ago

Semoga awak selamat melahirkan ya ! aamin

Mitos sis. Kawan sy suka sangat manis2, bila scan babyboy.

4y ago

Heheh

Mitos..sy suka makan manis2 kuar2 baby boy..😂

Mitos..saya suka mkn manis jgk..tp baby boy yg keluar