baby girl or baby boy ?

kalau suka makan pedas, manis, suka bersiap, selalu morning sickness taklalu makan nasi tuh ad tanda baby boy ka girl ?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

15 Balas

Tak tentu jugak sis , bergantung laa . Kdg alahan ni tak menentukan jantina baby . Ada yg hampir sama dgn alahan tentukan jantina ada yg tak sama . Berbeza setiap individu . Yang penting doakan baik2 dan baby sentiasa sihat tak kira jantina apa pun yaa sis . Enjoy your life .

xtentu. 1st bby boy - xske bsiap, jerawat byk, rmbut ggur, xske masam, morning sickness, xske bjalan, ske manis2, kuat makan 2nd bby boy - ske bsiap, kulit ploles, rmbut lebat, kuat touching, ske masam, ske manis, kurang selera, no morning sickness, ske bjalan

sya suka bsiap, suka belawa, suka mkn manis & pedas , alahan masih kuat lg.. tak lalu mkn nsi, suka makan ayam, sayur & buah 😆😆 baby sya baby girl 😘 tp apapun enjoy your pregnancy

x tentu jgk.. sy dulu preggy suka bnda yg masin masam sllu org ckp boy kluar² seketul gegirl bulat.. 😁 pastu org ckp klau gegirl ibu suka manis kn tp sy x suka lngsung manis waktu preggy dulu😅

Saya 1st baby ni morning sickness,Badan lemau ja, tak Suka make up tak Suka bjlan jauh2 ..kuat makan 😅 muka naik bnyak jerawat, saya tak scan lagi sbb baru 7weeks . Agak2 baby bot or girl ye

Sy dulu 1st baby girl - xde alahan, xsuke bersiap, xsuke makeup, suke mkn chocolate, ice cream, 2nd baby boy - xde alahan, suke bersiap & makeup, tetibe nak mkn belut, kuat makan

sy pn suka pedas,manis x,masin ya,morning sickness tak ada,tak lalu mkn nasi,tak suka kopi,tak suka bau ikan,tp scan 3 kali semua tunjuk baby girl dgn jelas sekali

Mcm girl tp sebenarnya ikut atas org jugak sis..just be positive and enjoy ur pregnancy

Baca mcm2 tnda anak girl or boy, Saya ni ciri boy ciri girl sama byk 😂

bagi saya benda tu tak menentukan gender baby