Tidur dan menyusu

Betul ke kalau bayi kuat tidur malam, siang dia akan kuat menyusu. Dan kalau dia kuat tidur siang, mlm pulak dia kuat menyusu?

9 Balas

jwpn ny bby akn nk mtk susu klau dy xtido . klau tido mmg xmtk susu sis sbb da kata pon tido sis . uhuhu . tpi klau bby lg mmg kuat susu . lg2 susu bdn sis sbb susu bdn ni proses hadam dy cpt . sbb tu bby kerap lapar n haus . 😊

Bby sy mcm tu sis. Normal tu.. Dia tdo sepnjg mlm. Kdg2 sekali je bgn nk menyusu. Siang hri xsah klu x menempel di dada stiap satu jam

Baby sy kuat minta susu bila dia x bole tidur, tidur x nyenyak. Time dia tidur ok je ikut time minta susu tu.

Kecuali baby kuning. Mmg kuat tdr. Mlm je bjga

Baby sy siang malam kuat nyusu..

sama mcm bby sy sis .. biasa tue

Ya ke? Tak pernah tau pun haha

5y ago

haha tulah dengar orang kata je

Xsemestinya sis 😊

Tak semestinya