Asal nak tidur siang nangis

Hai ibu² ... ... Bayi saya 2bulan 27hari... Bayi saya 2 3 hari ni..asal nak tidur siang dia nangis... Nangis kuat.. Sy dh cek tdk kembung, menyusu ok, membuang ok... Aktif ,ceria... Mlm dia tidur ol...tpi asal nak tidur siang je memang dia meragam. ,menangis sampai dia letih dan tertidur... Kenapa ya ibu²...

1 Balas

Dia sedang berkomunikasi : "bantu saya tidur"🥰 Jadi, kena ada rutin tidurkan dia dgn betul. Suasana tempat tidur, pakaian selesa, white noise, dll boleh follow fb baby language.

2y ago

🌻