kuning baby dh turun dari 157 ke 126 .. tp ni kuat tidur siang

adakah sbb mlm td die bnyk meragam so die tidur siang ni sbb penat mlm td x habis lg? saya risau kuning dia naik kalau x kerap menyusu biasanya 1-2 jam die bangun nyusu. kuning makin turun ni die bnyk tidur ..kalau kuning die x dek dh tu sye fhm lah baby biasa mmng bnyk tidur

1 Balas

Baby kalau kuning lg banyak dia tidur sis. Sbb dia penat. Awk kejutkan dia jugak masa tidur tu utk susu. Try dreamfeed juga. Jgn lupa burp kan dia ya.

2mo ago

ok awk tqqq