baby 1 bulan kuat tidur

assalam, normal ke baby 1 bulan 13 hari kuat tidur? kdg2 bangun utk menyusu je, tak lama lps menyusu dia tidur balik. tidur pun dlm tempoh yg lama jugak 3-4 jam baru bgun balik. #firstbaby

5 Balas

sama la macam baby saya , tapi dia akan bangun sendiri if dia nak susu . dua jam sekali dia akan bangun untuk menyusu lepastu dia tidur balik , dia akan buka mata main lepas dia mandi bila dah bosan dia akan tidur . begitula rutin dia

memg mcm tu spatutnye... tggu la tyme dye mula wat prangai.. 🤣

normal, die blum bole prgi keje ye 😂

sama baby saya pun bgtu?

1y ago

sama jugak ya. risau jugak saya dia aayik tidur je. dah bangun lepas sejam je tidur balik 😅

mmg la.