Pening

Betol ke org ckp lepas minum air gula pening kepala tanda kita takde kencing manis . Kalau tak pening mksd nya ada kencing manis . Share la sikit pengalaman mommy2 yg dh minum air gula

20 Balas

Xdelah,sy dah 2X minum air gula xde pulak rase pening ke loya ke n result Alhamdulillah x sagkut gdm pun 😊 myb y pening2 2 ade hal lain atau badan memag x tahan yelah dh kene puase perut kosog masuk pulak air gula je..