Pening

Betol ke org ckp lepas minum air gula pening kepala tanda kita takde kencing manis . Kalau tak pening mksd nya ada kencing manis . Share la sikit pengalaman mommy2 yg dh minum air gula

20 Balas

Sy lepas minum 2x (sebab dorang nak tengok comparison gara2 berat badan naik mendadak) pening jugak tapi syukurla x sangkut jugak 😄

Potensi pening palak mmg Ada.. sebab Kita kan berpuasa xmakan xminum . Sebab tu digalakkan tidak bergerak Sgt bila minum air gula ..

mmg sy dulu..lps minum air gula..pening..kena plak 2x....,2x pening..alhamdulillah...xde kencing mnis..

saya minum air gula.xde pening2..tp mmg xde kncing manis..😅logik jugk tuh kot 😂

Tak kot. Sy tak de pening pon, alhamdulillah tak sangkut gula. Dah dua kali minum

Mcm x. Sy tak pening & xsangkut gdm alhamdulillah. Pening tu sbb lain.

Sy ari tu mnum x lamaa br rasa pening..huhu n sangkut la gdm tu..

Ye kot? Saya pening2 lepas minum air gula. takde kencing manjs

xjuga.... saya pon pening nak muntah tpi gula naik jgak

Jgn tdo lgsg smntara tgu 2 jam utk amik darah ke 2