Salam semua.. Maaf sy nak tny. Normal ke dh minggu ke 17 tp baby bump x nmpk2 lagi. Tinggi sy 166cm

Berat saya 85kg.

1 Balas

Wasalam, normal puan. Saya masa masuk 9 bulan pun baby bump tk berapa nmpk lagi. Kalau anak first mmg lambat nampak ☺️

3y ago

Aah sbb ikut orang juga. Ada org badan sama kecik tp sorang perut besar yg amat, yg sorang tk nampak baby bump. Tk perlu risau pun actually, janji baby membesar elok tiap kali check up