Pergerakan Baby

As salamualaikum, sy nk tny, sy dh 15w tp still x rasa pergerakan baby, adakah itu normal? Ini first preggy jd sy xde pengalaman, ada yg ckp 15 hingga 18w baru kita akn perasan pergerakan baby kita, betul ke? Nak2 plk baby bump sy x kelihatan lg.. Huhuhu

2 Balas

Samalh kita. Kdg ad jugk sblm tdo rsa brdenyut tp bkn sllu. Ad bca dr ckp ikod lpisan prut lg tebal lg sush. Ad yg smpai 24w pn xdpt rsa prgerkn bby. Mngkin kta trgolong dlm glongn tu kod hehe

Jangan risau. Setiap orang yang mengandung taksama. Saya 6bulan baru nampak bump. Skrg dah nak due pun perut masih kecil. Maybe mami akan rasa kick baby 20w keatas. Fikir positif ok 😊