bump untuk badan besar

hi salam semua, saya berat 117kg dengan ketinggian 166cm. normal ke dah 19 weeks belum nampak bump & belum rasa pergerakkan baby? first time mum here. kalau ada yang sudi boleh share experience, terima kasih ya

2 Balas

ye normal sy tinggi 157 berat last 90kg bsalin 41w bump ada xde pun bby 3.4kg 😂 gerak bby pun dlm 23-24w baru perasan. tu pun sbb tgh mkn, bby duk respon...lapar gaknya. bila pregnancy slps tu kita akn rasa lbh awal.

2mo ago

haha sama la. first time mcm eh ada ke tak ni 😂tmbh penah gugur kembar...anxious teruk. but alhamdulillah bby nya dh 2 tahun umurnya, sihat, lasak, banyak akal 😂

wsalam, normal ja, tambah first mom. bab kick tuh, maybe ada rasa tapi tak perasan sbb selalunya awal2x slow n confuse sikit atau lewat sikit ke.

2mo ago

saya sampai duk tekan tekan la perut kdg nak tgk ada tak respons baby kick ke apa 😂 thank you siss