Ema

Sy nk tny la sy dh 17 minggu kdngan ni anak ke 4 tp sy x rsa grak kn pn. Ibu2 ada x yg sma mcm sy

6 Balas

kndungan kita sama . sy pun xrse gerak lg . ada tnya dokter klau rse mcm denyut2 tu tanda apa ? dia ckp tu mungkin abdomen kita je . baby akan bergerak seawal 20 minggu atau tempoh matang 24minggu .

Normal sis. Nurse saya cakap 20week baru rasa sebab masa tu baby dah makin besar. Sekarang ni tak rasa sebab baby gerak halus je.

setiap kandungan lain2.. x pa p scan utk pastikan....klu anak ke 4 ruang perut dah besar so de happy dlm tu berenang2...huhuhu

Awal lg tu sis 17 mggu. Biasa 20 mggu ke atas bru dapat rasa halus2. Nak2 kndungan sis dah ke 4

mb kali ni lmbt ckit kot sis rsa gerakan..doa yg baik2..in sha Allah bby ok je tu

5y ago

Trime ksih

Sy arini 17mggu, tp dh rasa dh gerakakn bby cuma xkuat lg..