Sickness?

Before nie night sickness then morning sickness, now dh masuk 9weeks every morning n night before sleep mesty dtg mual muntah tu . Normal ke ?

45 Balas

morning sickness is normal. nanti 2nd trimester kurang morning sickness tu. dulu time i first trimester pun mcm tu.. masuk 2nd dah once in a blue moon. kalau u nak u boleh ambil sugar free candy ataupun barang masam2 ke so tak la rasa mual sangat.and also for me saya perhatikan kalau sy mkn vitamin2 yg nurse bagi tu pada waktu pagi,mual i lebih teruk so i ambil sebelum tidur.