Morning + night sickness .

Siapa ada pengalaman morning & night sickness yg teruk ? Asal masuk makanan atau minuman mesti akan keluar balik . Walaupun dah makan ubat tahan muntah / loya tetap muntah jugak . Boleh share tak korang buat apa ?

1 Balas

Kalau sy siap2 potong buah oren kecik2. Bila lepas makan apa2 sy akan kunyah buah tu. Termasuk selepas makan ubat. Sebab kalau tak mmg akan keluar balik. Kalau tak kunyah buah sy hidu penyedut hidung berangin tu 😵‍💫😵‍💫

1y ago

Sy dah cuba buah limau . Limau pun tak membantu .