bayi menyusu sebelah je

bayi sy dh 5 bln..dr umur die 2 bln lebih die start xmau susu belah Kiri..die nyusu sebelah kanan je..puas sy hulur.dh xth nk wat ape dah.Ade ke yg sama mcm sy.asal bg blah kiri je die pusing kan bdn..nangiS kdg2.Sy heran..Terasa rasa nk cuba susu sndri,sbb nk tahu xsedp ke ape belah Kiri nih😅

15 Balas

Baby saya ,masa dua Bulan pun MCM Tu juga tapi saya bagi juga isap walaupun kejap sebab Ada baca kat FB klau nak Susu banyak kena rajin bagi baby hisap Susu maka nya SEKARANG meriah Susu keluaq... alhamdulilah baby boy nie Susu saya banyak👍