Stress !!!

Bayi sy dari mlm semalam smpai ke pagi ni tak tidur2 asyik menangis je .. susu dh bagi , pampers dh tukar .. dh sapu minyak kt sluruh badan dia pun asyik menangis je .. sy pegang dodoi kn , dia tido tpi bila letak kt tilam dia terjaga & menangis lagi .. tak tahu dh nk buat ape .. pening sngt kepala .. stress sngt .. dgn lgsung x dpt tido , nk buat ape2 pun tak dpt ..

39 Balas

semua tips sy setuju, dan satu lagi ikhlaskan diri dlm mengasuh/menjaga anak, suami ingatkan isteri supaya bersyukur kerana dikurniakan anak. sabar dlm menjaga anak. So, ibu akan release stress bila suami ingatkan macam tu, kita bercakap dgn baby supaya tenang. Kita pun nak tenang. Doa banyak2 supaya kita faham apa yg baby nak. Dan baby pun faham kita penat. ❣️