Parents, anda rasa basikal 3 roda membantu si kecil untuk seimbang kan diri atau tidak?
Voice your Opinion
Ya, ia membantu
Tidak
Saya tidak pasti

3452 respon

11 Balas

Membantu. Permulaan bagus lah. Step by step. Demi keselamatan juga. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Push bike is the best utk balancing.. All my kids main push bike

3y ago

yess.. paling cpt..dan anak xperlu pakai extension wheel kt basikal ..

depends on umur.. but i prefer push bike

Aim beli push bike

Ya sgt mmbntu

Ya, membantu

Membantu

Yes.

ya

Ya