Paps smear

Baru buat paps smear kali ke dua slps bersalin. 😣Nurse kata keputihan banyak siap ada warna coklat. Sebelum ni result paps smear ada bakteria candida tu. Doktor bagi ubat insert. Huuuu... Kali ni, tak tau lah result macamana. Kalian yg pernah hadapi bakteria candida, selain ubat insert dan antibiotics yg dibekalkan klinik, apa ikhtiar kalian. Setakat ni, setiap kali keputihan gatal saya basuh/rendam dgn air garam je. Nak kena buat tiap-tiap hari, kot?

9 Balas

Jom cuba probiotic amway 👍🏻 saya consume alhamdulillah berkesan. Kalau berminat boleh click link 👇🏻 https://wa.me/message/ED7H4BREMEPJB1

1y ago

Terima kasih atas cadangan