Baby boy 5bln masih kerap bangun malam

Bangun menyusu. Tapi kadang2, saje je..bangun menangis..setelah dipujuk tido semula. Tak dapat letak baby tido dlm baby cot, asyik bangun je... Huhu.. mummy bekerja, rasa stress. Boleh share pengalaman mummies lain?

60 Balas

anak saya malam masa mula masuk 5 bulan dia tidur setiap 2 jam bangun susu. bila dah masuk 5 bulan 3minggu dia dah mula tidur lama waktu malam. tidur pukul 10 pukul 1 bangun minum susu, lepastu bangun tapi xnak susu cuma nak puting jer & sambung tidur sampai pukul 6/7 pagi baru bangun semula. dah bangun pon xnak susu lagi. main-main & tidur balik. sampai la pukul 12 tengah hari baru nak makan susu. pampers memang ontime setiap 3jam tukar walaupun dia tidur dia xterjaga pon waktu tidur. susu saya susu formula ja.

1y ago

dia makan 4oz 10kali bagi