Baby boy 5bln masih kerap bangun malam

Bangun menyusu. Tapi kadang2, saje je..bangun menangis..setelah dipujuk tido semula. Tak dapat letak baby tido dlm baby cot, asyik bangun je... Huhu.. mummy bekerja, rasa stress. Boleh share pengalaman mummies lain?

59 Balas

Anak sy senjak 2 bulan lg sudah pandai tidur malam. Sy letak dia dlm baby cot so xde gangguan. Kalau letak tidur dgn sy nanti dia asyik terbangun pasal sy tidur bergerak2. Tips dia siang jgn bg dia tido sgt. Siang bg dia susu byk2 dan bermain. Tp kalo ibu ayah yg bekerja kemungkinan letak anak kt pengasuh dan pengasuh selalunya nak budak2 jagaan dia tidur sebab dia ada byk lagi budak2 lain nak jaga. Sng nak jaga bila dorg ni tidur. Tu pasal bila ptg ibu ayah amik dorg malam dorg dh mcm kena cas.