Baby boy 5bln masih kerap bangun malam

Bangun menyusu. Tapi kadang2, saje je..bangun menangis..setelah dipujuk tido semula. Tak dapat letak baby tido dlm baby cot, asyik bangun je... Huhu.. mummy bekerja, rasa stress. Boleh share pengalaman mummies lain?

60 Balas

Assalamualaikum... Sis, anak saya masuk 6 bulan... tapi saya amalkan surah Yaasin ayat 83... selepas kun tu saya berhenti dan minta pada Allah dgn hati yg yakin dan percaya pada Allah agar Allah beri anak saya tidur yg lena dan selesa sehingga pagi... kemudian sambung fayakun... alhamdulillah dia jarang bangun kecuali bila ingin menyusu. itu pun tidak selalu... itu apa yang saya amalkan lah. byk serah dan yakin pada Allah, In Shaa Allah...

2y ago

masyallah tq ilmu