Mgtt Skip.

Bahaya ke kalau skip minum gula? Please anyone ?

4 Balas

Better jgn skip takut sangkut gdm. Ikut je arahan kk sbb utk kebaikan kita jugak. Lagikan muntah lepas minum pun kena repeat kan inikan pula skip terus. Bising nurse nnt. Dari saya stress bagus saya ikut nasihat doktor/kk

4y ago

Ok sis

Sy prnh skip sekali.. alhamdulillah xde apa, ank lahir 2.8kg mmbsr sht skrg dh 3 thn. Skip mnum sbb ms 1st pregnant mnum pai pitam muntah kt klinik, fobia.. Fmly & fmly law mmg xde history GDM.

4y ago

Sama lah 1st baby. Sebab kerja tak boleh cuti sangat. Position penting jugak 😭. Serba salah cancel. Tapi dah reschedule next jumaat. Risau jugak pasal baby. Sebab I chubby so macam takut jadi apa2. BTW, thanks babe

Erm nanti sis tak tahu sis ada sangkut gdm tak. Nanti effect dkt baby. Macam2 laa 😅

4y ago

Make sure minum ye. Semua yg doc/nurse suruh tu ada kebaikannya. In shaa Allah dijauhkan la penyakit2 yg tak diingini masa preggy ♥️

Bahaya, sbb kalau puan gdm, kena dirawat atau dikawal.

4y ago

Okay puan. Terima kasih. Risau jugak cancel masa tu sebab ada kerja kena buat dekat office. Urgent. Tapi dah reschedule next jumaat. Inshallah lepas ni tak skip dah.