Adake yang skip cucuk ubat cair darah ? Bahaya ke ? Kalau skip

5 Balas

bahya takut drh tiba2 beku sbb tu perlu cucuk ubat cair darah mcm doc sarankan.kalau tak nnti mudarat pd puan. mati pun blh sbb drh beku saluran drh jd tiba2 tersumbat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

saya skiiiippp!!! hihihiii , jangan tiruuuu!! sbb saya banyak bergerak, minum air suam and makan air rebusan halia. alhamdulillah, cucuk utk 5 hari je. selebihnya, masih berbaki dlm kotak ubat...

kalau boleh jangan skip. boleh membahayakan diri kita. kalau taknak cucuk sendiri boleh pergi kk terdekat minta depa cucukkan.

Bahaya sis, Saya pun cucuk jugak untuk 10 Hari