Preloved Baju Baby 0-10 months

Ada tak sesiapa dekat sini yang tengah pregnant and nak baju baby? Saya nak sedekah je ni. Baju neutral colour, baby boy. Anak saya baby boy. Girl pun boleh pakai. Self-pickup Wangsa Maju (Menara Alpha Condominium) Contact Number: 011-1002 2191 (Shayna)

22 Balas

Shayna zikri blh letak phone number skali senang sis2 y memerlukan nk contact

huhuhu.. jauh naw... bukan rezeki saya nampak nya.. semoga murah rezeki sis..

nakk kalau masih ada lagi.. macam mana nak dapatkan tuu

boleh ii saya nak bju baby unisex color hehehe

Saya pregnant 7months. Kalau ada saya nak juga esp swaddle

esok sy warded isnin 10/6 czer klo ade rezeki sy nk..

sy pregnant..ada lg ke sis? mcm mna nk dpt kn?

Boleh ke kalau post.. ? Postage saya bayar. Huhu

4mo ago

Inshallah boleh, tapi lepas yang yang dah booking nak self-pickup ni settle dulu ya. Sebab terlampau banyak sangat.

Area mana sis??