cara Tidurkan baby

Baby tdur dlm buai = Mummy senang nak buat kerja Baby tidur atas tilam = Senang nak gi mana2 or travel Baby Sya siang tdor buai,malam atas tilam..klu nak gi jenjalan,baby Sya tdor jer dlm pangkuan & dukungan.. Mummy2 yg mana☝️

15 Balas

Baby saya pon mcm sis. Tapi nk masuk bulan baru dia taknak buai, nak bedukung dulu dah lelap baru masuk dalam buai. Baru la boleh nk buat kerja2 sikit. Tapi malam boleh terus letak atas katil dia. Tido sampai 3 4 jam. Bangun susu ja.

3y ago

ank Sya kekadang pandai meragam tak nak masuk buai,nak berdukung dulu baru msuk buai..dah LA 8kg sengal nau lengan😂