Asyik nk tdor je

sya dh masuk 32 minggu..keje nk tdor je. ..mlm tdor awl..pagi pon lepas suami gi keje pon sya tdor...ptg pon sya tdor...adakah ini perkara normal untuk ibu mngndung

7 Balas

saya xla tidur , tapi byk baring dan duduk , mmg xleh nak brdiri lama ,, cepat mengah , tapi bila dh dapat baring tu mmg Dh xnak diganggu ,, mcm queen dh hahaha .

Selepas hampir 12 tahun, saya mengandung anak ke 3.Kerja saya selain baring, asyik nak tidur saje. Nak buat pape cepat penat😅

Depend kot sis. Tapi rasanya ramai juga ibu mengandung yg banyak tidur.

normal sis sbb badan letih sgt bawak bby..saya pon mcm tu..

Ya normal sis. Tidur sahaja jika badan xlalu.

sama..asyik nk tdor jer..

kita samaaa . huhu