cara Tidurkan baby

Baby tdur dlm buai = Mummy senang nak buat kerja Baby tidur atas tilam = Senang nak gi mana2 or travel Baby Sya siang tdor buai,malam atas tilam..klu nak gi jenjalan,baby Sya tdor jer dlm pangkuan & dukungan.. Mummy2 yg mana☝️

15 Balas

sama !! dri sebulan sampai la umur setahun macam tu . tpi lepas setahun tak nak buai dah . guling atas katil trus tidur . Alhamdulillah

3y ago

harap baby Sya 1tahun nti pun gitu😄

bby tido ats tilam lah..😃😃cz kl nk travel senang ngantuk bg susu tido..😃

Tido atas tilam je

3y ago

Sya nk pisahkan baby dgn buai tapi tewas juga klu baby nangis2 tak dpt tido..dah biasa kan😁

sama.. hehe..

same