cara Tidurkan baby

Baby tdur dlm buai = Mummy senang nak buat kerja Baby tidur atas tilam = Senang nak gi mana2 or travel Baby Sya siang tdor buai,malam atas tilam..klu nak gi jenjalan,baby Sya tdor jer dlm pangkuan & dukungan.. Mummy2 yg mana☝️

15 Balas

anak first pakai buah sebab arwah mertua yang jaga..Anak kedua memang saya xajar pakai buai n InShaAllah anak ketiga nie memang xnak ajar pakai buai bukan ap susaa kalau nak kemana2 bila tydo berbuai nie..

3y ago

terimakaseh.belum bersalin lagi..due bulan 11 nanti 🥰