cara Tidurkan baby

Baby tdur dlm buai = Mummy senang nak buat kerja Baby tidur atas tilam = Senang nak gi mana2 or travel Baby Sya siang tdor buai,malam atas tilam..klu nak gi jenjalan,baby Sya tdor jer dlm pangkuan & dukungan.. Mummy2 yg mana☝️

15 Balas

Baby sy tido atas tilam.. Xpernah lagi tido buai..Kadang2 kalau dia penat meniarap guling2 atas tilam tu dia tido sendiri cuma kena kerap tengok sebab dia suka tido meniarap.

3y ago

klu ank yg sendiri dah tak nak ok LA kan..Sya ni 1 bulan lebih dah masuk buai Smpai la skrg nk masuk 9 bulan,tdor buai jer siang..tak buai tak dpt tdur dia😅